Izvrsne priče – Edita Varović

Lucija Čoko
Inkubator izvrsnosti • 25. sij. 2022. 09:31
Izvrsne priče – Edita Varović

Između podražaja i odgovora postoji prostor. U tom prostoru je naša moć da izaberemo odgovor. U našem odgovoru leži naš rast i naša sloboda.

Viktor Frankl

Inkubator izvrsnosti smo zamislili kao mjesto za razvoj izvrsnih pojedinaca koji će kroz naše edukacije razviti svoje potencijale i biti najbolja verzija sebe. U sklopu nove kolumne Izvrsne priče – predstavljamo upravo takve – izvrsne pojedince. Upoznajte Editu Varović.

Edita je 27-godišnjakinja iz Varaždina koja radi kao voditeljica projekata u agencija za software development. Sudjelovala je na četiri edukacije Inkubatora izvrsnosti: “Inkubator osobne izvrsnosti”, “Projekt: financijska sloboda”, “FEMM: program za nju” i “Logoterapija: traganje za smislom”.

Žeđ za znanjem 

  • Edita, zašto baš Inkubator izvrsnosti? Što ti se najviše svidjelo?

Po prirodi sam znatiželjna i volim učiti o različitim temama. Nakon što sam vidjela oglas za jednu od edukacija Inkubatora izvrsnosti, inspirirala sam se i odlučila otkriti o čemu je točno riječ. 

Teme koje su se obrađivale na edukaciji bile su mi zanimljive, svidjelo mi se to što je edukacija bila odlično organizirana, sadržaj je bio jako dobro strukturiran i prezentiran na zanimljiv način.

Edita Varović

Pozitivno iskustvo s prve edukacije motiviralo ju je da se prijavi i na edukacije “Projekt: financijska sloboda” i “FEMM: program za nju”. 

Rad na sebi 

Rad na sebi garancija je uspjeha. Svatko od nas krije mnoštvo talenata koje je potrebno otkriti. To se čini dubokim upoznavanjem sebe i osobnim prihvaćanjem jednako kao i spremnošću na rast. 

  • Edita, ti si pohađala tematski posve različite edukacije. Kako su ti pomogle u osobnom životu? 

Kroz edukacije sam naučila o svojoj osobnosti, temperamentu, motivacijama (Inkubator osobne izvrsnosti), svom trenutnom financijskom stanju i financijskim ciljevima (Projekt: financijska sloboda), kao i o tome kako moje tijelo funkcionira (FEMM: Program za nju). Smatram kako ovakve edukacije definitivno mogu pomoći ljudima da unaprijede kvalitetu svog života. Osim toga što sam bolje upoznala sebe, naučila sam i kako bolje razumjeti druge, što mi pomaže u izgradnji međuljudskih odnosa. Najkorisnije mi je bilo to da su predavanja bila popraćena sa zadacima kroz koja svatko od nas individualno može primijeniti određene teorije ili modele na sebe i svoj život.

Izvrsni uzori

U Inkubatoru često razrađujemo ideje nekih od najvećih umova koji su svojim djelovanjem ostavili trag u povijesti. 

  • Edita, koji je tvoj izvrstan uzor i primjer izvrsnosti?

Na jednoj edukaciji bio je predstavljen Viktor Frankl, začetnik logoterapije, psihoterapijske škole koja se bavi važnosti smisla u životu čovjeka. Viktor Frankl je preživio Holokaust u kojem su stradali njegovi najbliži, svjedočio je nezamislivim, nehumanim postupcima ljudi. Unatoč svemu tome, nije izgubio vjeru u dobro u drugima i smisao u svojem životu. Nastavio je živjeti punim plućima i pomagati drugima da pronađu svoj smisao u životu. Njegova priča, kao i način na koji gleda kroz svoja iskustva, bili su mi jako inspirativni.

U sklopu naše trajne akcije 3+1, Edita je dobila četvrtu edukaciju po izboru besplatno. Drago nam je da je to baš edukacija Logoterapija: traganje za smislom. Inspiracija za razvoj te edukacije su bili pozitivni komentari i prijedlozi naših polaznika, nadamo se da smo ispunili sva očekivanja.

Riječi ohrabrenja 

  • Edita, ti si hrabro zakoračila naprijed i usvojila nova znanja koja ti pomažu u izgradnji osobne izvrsnosti. Što bi preporučila budućim polaznicima edukacija Inkubatora izvrsnosti?

Budućim polaznicima edukacija Inkubatora Izvrsnosti preporučila bih da spreme materijale s radionica i da im se često vraćaju jer znanje koje se stekne na edukaciji vrijedi za cijeli život.

Hvala Editi što je podijelila s nama svoju Izvrsnu priču. Nadamo da će inspirirati i tebe da polako kreneš pisati svoju. Veliki broj potencijala nosiš u sebi, a naša je želja pomoći ti da ih razviješ. Pridruži nam se i izgradi svoju izvrsnost s nama!

________________________________________________________________________________________________________________

Ako želiš promjenu koja će obogatiti tvoj život, na pravom si mjestu.

Inkubator izvrsnosti mjesto je na kojem ćeš naći kvalitetne edukacije za postizanje osobne i profesionalne izvrsnosti.

Za sva pitanja javi nam se na kontakt.

Za više informacija o nadolazećim edukacijama, prati nas na webu i društvenim mrežama.

Podijeli
Preuzmi besplatni e-book
Prijavom na newsletter, dobivaš besplatni e-book.
Redovito ti stižu i korisni savjeti za osobni razvoj.

Sve informacije vezane uz zaštitu osobnih podataka možeš saznati ovdje.
Ime:
Prezime:
Email:
Kontaktiraj nas
Kontakt telefon: +385 91 525 6511
Ime:
Prezime:
Email:
Poruka:
Plaćanje
Inkubator izvrsnosti

Adresa: Vodnikova 5, 10000 Zagreb

OIB: 99870145004


Plaćanje možeš izvršiti na račun:
IBAN: HR4023400091111224816

Ili skeniraj barkod i unesi iznos:
QR code
Dizajn i izrada
Regulus
Inkubator izvrsnosti. Sva prava pridržana 2024.