Zaštita osobnih podataka

SVRHA

Osobne podatke koje ste dostavili Inkubatoru izvrsnosti, ispunjavanjem zahtjeva za dostavu newslettera (Vaša e-mail adresa), Inkubator izvrsnosti obrađuje u svrhu dostave newslettera.


PRAVNA OSNOVA

Obrada Vaših podataka odvija se na temelju Vašeg pristanka koji je moguć i dopušten temeljem članka 6. stavka 1. točke (a) UREDBE (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka).

Gore navedene podatke dostavljate Inkubatoru izvrsnosti bez ikakvih pravnih ili ugovornih obveza. Međutim, obrada Vaših dostavljenih podataka potrebna je kako bi Inkubator izvrsnosti bio u mogućnosti poslati Vam newsletter. Bez ovih osobnih podataka, Inkubator izvrsnosti Vam ne može poslati newsletter.

Imate pravo povući Vaš pristanak u bilo kojem trenutku bez naknade. Do trenutka povlačenja Vašeg pristanka, obrada je zakonita. Ukoliko želite povući Vaš pristanak, to možete učiniti jednostavnim klikom na poveznicu „odjava“, ili slanjem e-mail poruke na adresu: [email protected] i time ćete se odjaviti s pretplate primanja newslettera. Ovo je navedeno i na stranici registracije za newsletter.


POHRANA / BRISANJE

Povlačenje Vašeg pristanka odjavom pretplate s newslettera, bit će automatski zabilježeno u bazi podataka za newsletter. Ova bilješka znači da više nećete primati nikakve nove newslettere od trenutka odjave. Konačno brisanje Vaših podataka uslijedit će u roku od mjesec dana računajući od dana Vaše odjave, pod uvjetom da propisi na snazi ne isključuju brisanje.


IZVRŠITELJ OBRADE

Za tehničke potrebe slanja newslettera, Inkubator izvrsnosti koristi internet uslugu Brevo kao izvršitelja obrade. Ova usluga izvršitelj je obrade za Inkubator izvrsnosti za potrebe slanja newslettera. Vaši se podaci ne dostavljaju nikom drugome.


VAŠA PRAVA

Imate pravo na pristup Vašim osobnim podacima (čl.15. Opće uredbe o zaštiti podataka), zatim pravo  na ispravak (čl.16. Opće uredbe o zaštiti podataka), na brisanje Vaših podataka (čl.17. Opće uredbe o zaštiti podataka), pravo na ograničenje obrade (čl.18. Opće uredbe o zaštiti podataka), pravo na prenosivost podataka (čl.20. Opće uredbe o zaštiti podataka) te pravo na prigovor (čl.21. Opće uredbe o zaštiti podataka) u skladu s uvjetima navedenim u Općoj uredbi o zaštiti podataka. Ukoliko želite iskoristiti bilo koje od navedenih prava, kontaktirajte Inkubator izvrsnosti (pojedinosti o kontaktu navedene u nastavku). Ukoliko smatrate da obrada osobnih podataka na bilo koji način povređuje Vaša prava, utoliko nas obavijestite o Vašoj zabrinutosti (pojedinosti o kontaktu navedene u nastavku). Osim navedenog, ako smatrate da obrada osobnih podataka na bilo koji način povređuje Vaša prava, imate pravo prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka.


OPTIMIZACIJA SLANJA

Kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu slanja newslettera, koristimo opciju „Send time optimization“ (optimizacija vremena slanja), u okviru koje se na statističkoj razini od svih primatelja prikupljaju podaci o vremenu otvaranja poslane elektroničke pošte. Podaci se prilikom prikupljanja anonimiziraju te ih nije moguće ni na koji način povezati s konkretnim korisnikom.

PODACI O KOLAČIĆIMA

Koristimo kolačiće kako bi imali uvid u aktivnosti na našoj usluzi i kako bi zadržali određene podatke potrebne za korištenje usluge.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koji mogu sadržavati anonimne jedinstvene identifikatore. Kolačići se šalju vašem pregledniku s internet stranice i pohranjuju se na vašem uređaju. Tehnike praćenja koje se također koriste su tagovi i skripte za praćenje i skupljanje informacija za poboljšanje i analiziranje naše usluge.

Ako se ne slažete s našom politikom za kolačiće, molimo vas nemojte koristiti našu Uslugu jer su ti kolačići potrebni za ispravnu funkcionalnost usluge.

Primjeri Kolačića koje koristimo:

  • Kolačići Sesija. Koristimo Kolačiće Sesija pri upravljanju našom Uslugom.
  • Kolačići Postavki. Koristimo Kolačiće Postavki kako bi zapamtili vaše odabire i različite postavke.


GOOGLE ANALYTICS

Naša internet stranica koristi Google Analytics, analitičku uslugu koju nudi Google, Inc. (“Google”). Informacije koje generira kolačić o vašem korištenju naše internet stranice biti će prenesene prema Google. Google će ove podatke koristiti za svrhu analize vašeg korištenja naše Usluge, slaganja izvještaja oko aktivnosti za nas kao upravitelja Usluge i pružanje ostalih usluga povezanih s praćenjem aktivnosti na internet stranici. Google može također ove informacije prenijeti na treće strane kada ga to obvezuje zakon, gdje te treće strane obrađuju podatke umjesto Google-a. Google neće povezivati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje Google ima. Više informacija o Google politici privatnosti možete naći na http://www.google.com/privacy.html.

Imate pravo izuzeti se od toga da Google Analytics uzima vaše podatke iz kolačića: Google Analytics Opt-out.


KONTAKT PODACI

Možete nas kontaktirati e-mailom na adresu: [email protected]

Podijeli
Preuzmi besplatni e-book
Prijavom na newsletter, dobivaš besplatni e-book.
Redovito ti stižu i korisni savjeti za osobni razvoj.

Sve informacije vezane uz zaštitu osobnih podataka možeš saznati ovdje.
Ime:
Prezime:
Email:
Kontaktiraj nas
Kontakt telefon: +385 91 525 6511
Ime:
Prezime:
Email:
Poruka:
Plaćanje
Inkubator izvrsnosti

Adresa: Vodnikova 5, 10000 Zagreb

OIB: 99870145004


Plaćanje možeš izvršiti na račun:
IBAN: HR4023400091111224816

Ili skeniraj barkod i unesi iznos:
QR code
Dizajn i izrada
Regulus
Inkubator izvrsnosti. Sva prava pridržana 2024.