Pretplata

Pretplata

Ako želiš imati pristup najnovijim edukacijama pripremili smo za tebe razne pakete pretplate. Po najboljoj mogućoj cijeni ostvari pristup svim našim edukacijama, treninzima i webinarima 365 dana u godini.

Što dobivaš s pretplatom?

Kupnjom pretplate osiguravaš svoje mjesto na svim online, hibridnim ili uživo edukacijama, treninzima i webinarima koji će se održavati kroz cijelu godinu. Tako ostvaruješ pristup preko 130 edukacija, treninga i webinara – a broj edukacija raste kroz cijelu godinu!

Koja je prednost pretplate u odnosu na pojedinačne edukacije?

Umjesto da kupuješ pojedinačne edukacije, s pretplatom po najboljoj mogućoj cijeni dobivaš pristup svim našim edukacijama, treninzima, webinarima i dodatnom sadržaju.

Što uključuje Standardni paket?

Kupnjom Standardnog paketa ostvaruješ pristup svim online, hibridnim ili uživo edukacijama, treninzima i webinarima koji će se održavati kroz godinu. Na zahtjev možeš dobiti snimke 2 modula po izboru.

Što uključuje Napredni paket?

Kupnjom Naprednog paketa ostvaruješ pristup svim edukacijama, treninzima i webinarima koji će se održavati kroz godinu, kao i svim snimkama proteklih i budućih edukacija kojima ćeš moći pristupiti cijelu godinu.

Pretplatu možeš plaćati svaki mjesec pojedinačno, ili možeš odjednom platiti 12 mjesečnih rata i mirno sudjelovati na novim webinarima gotovo svakog tjedna!

Nakon registracije i kupnje paketa dobit ćeš svoj korisnički račun na našoj web aplikaciji, kao i upute za pristup sadržaju. Za sva pitanja slobodno nam se javi na [email protected].

Podijeli
Preuzmi besplatni e-book
Prijavom na newsletter, dobivaš besplatni e-book.
Redovito ti stižu i korisni savjeti za osobni razvoj.

Sve informacije vezane uz zaštitu osobnih podataka možeš saznati ovdje.
Ime:
Prezime:
Email:
Kontaktiraj nas
Kontakt telefon: +385 91 525 6511
Ime:
Prezime:
Email:
Poruka:
Plaćanje
Inkubator izvrsnosti

Adresa: Vodnikova 5, 10000 Zagreb

OIB: 99870145004


Plaćanje možeš izvršiti na račun:
IBAN: HR4023400091111224816

Ili skeniraj barkod i unesi iznos:
QR code
Dizajn i izrada
Regulus
Inkubator izvrsnosti. Sva prava pridržana 2024.