O nama
U Inkubatoru izvrsnosti vjerujemo da svaka osoba ima potencijal za izvrsnost. Naša je misija pomoći da se taj potencijal ostvari. To činimo stvarajući najbolje edukacije za osobni razvoj. Svi naši sadržaji znanstveno su utemeljeni, primjenjivi i prilagođeni tebi. Posvećujemo pažnju svakom detalju koji će ti pomoći da ostvariš rezultate. Pridruži nam se i izgradi svoju izvrsnost s nama.
Tim Inkubatora Izvrsnosti

Naš tim

Inkubator izvrsnosti ima četvero zaposlenih i preko 20 vanjskih suradnika koje okupljamo kako bismo ponudili najkvalitetniju uslugu skrojenu prema potrebama klijenata i korisnika. Usluge koje nudimo mogu se svrstati u dvije glavne skupine: edukacije i savjetovanje.

Hrvoje Vargić – Voditelj Inkubatora izvrsnosti, magistar ekonomije i doktor filozofije, trenutno na magisteriju znanosti psihologije. Vlasnik i direktor tvrtke Theoria Consulting specijalizirane za savjetovanje u pripremi i provedbi EU projekata. Područje interesa mu je bihevioralna ekonomija koja spaja uvide ekonomije, filozofije, psihologije i neuroznanosti s ciljem razumijevanja ljudskog ponašanja.

Kata Jozović – Koordinatorica Inkubatora izvrsnosti dodatnog obrazovanja iz područja leadershipa i komunikacija. U Inkubatoru se bavi marketingom i provođenjem i osmišljavanjem edukacija iz područja psihologije motivacije i osobnog razvoja.

Valentino Findrik – Programski voditelj u Inkubatoru izvrsnosti. Trenutno na doktoratu iz filozofije. U Inkubatoru radi na razvoju i provedbi edukacija u području logoterapije, upravljanja stresom i kritičkog mišljenja.

Svoj rad temeljimo na kvaliteti, pouzdanosti i pristupačnosti za različite skupine klijenata i korisnika. Pristupačnost usluge omogućujemo stipendijama i popustima za različite ciljane skupine, kao što su studenti, nezaposleni i osobe s invaliditetom. Za svaku uslugu imamo stručnjake sa znanjima i iskustvima prilagođenim različitim potrebama korisnika te ulažemo napore kako bi klijenti i korisnici mogli biti sigurni da će dobiti uslugu visoke kvalitete. 

O projektu

Inkubator izvrsnosti nastao je u sklopu projekta Društveno poduzetništvo za dostojanstvo mladih koji kao korisnik provodi udruga Svjetski savez mladih Jugoistočna Europa. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.050.456,00 kn, od čega udio EU sufinanciranja iznosi 892.887,60 kn, dok je 157.568,40 kn financirano iz proračuna RH. Projekt se provodi od 1.10.2020. do 1.10.2022.
Ciljevi projekta su: 

1. Razviti stručne i poslovne sposobnosti i vještine o društvenom poduzetništvu 3 zaposlenika i 2 nezaposlena člana SSM JIE s ciljem započinjanja poslovanja prema društveno-poduzetničkim principima
2. Podupirati poslovanje SSM JIE kroz provođenje aktivnosti prema društveno-poduzetničkim principima
3. Povećati vidljivost društvenog poduzetništva putem informiranja javnosti i umrežavanja dionika, kroz 3 održana informativna događanja za promociju društvenog poduzetništva

Projekt će okupiti 3 zaposlene i 2 nezaposlene mlade osobe koji će kroz razviti stručne i poslovne sposobnosti i vještine, povećati vidljivost društvenog poduzetništva te osigurati financijsku održivost udruge kroz transferiranje poslovanja prema DP načelima. Ovo ujedno predstavlja očekivane rezultate projekta.

Za više informacija o projektu obratite se na [email protected] 

Za više informacija o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Sav sadržaj objavljen na ovoj web stranici isključiva je odgovornost Svjetskog saveza mladih Jugoistočna Europa.

Preuzmi besplatni e-book
Prijavom na newsletter, dobivaš besplatni e-book.
Redovito ti stižu i korisni savjeti za osobni razvoj.

Sve informacije vezane uz zaštitu osobnih podataka možeš saznati ovdje.
Ime:
Prezime:
Email:
Kontaktiraj nas
Kontakt telefon: +385 91 525 6511
Ime:
Prezime:
Email:
Poruka:
Plaćanje
Inkubator izvrsnosti

Adresa: Vlaška ulica 113, 10000 Zagreb

Ured: Vlaška ulica 31, 10000 Zagreb

OIB: 99870145004


Plaćanje možeš izvršiti na račun:
IBAN: HR4023400091111224816

Ili skeniraj barkod i unesi iznos:
QR code
Fiksni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450kn
Dizajn i izrada
Regulus
Inkubator izvrsnosti. Sva prava pridržana 2023.