O nama
U Inkubatoru izvrsnosti vjerujemo da svaka osoba ima potencijal za izvrsnost. Naša je misija pomoći da se taj potencijal ostvari. To činimo stvarajući najbolje edukacije za osobni razvoj. Svi naši sadržaji znanstveno su utemeljeni, primjenjivi i prilagođeni tebi. Posvećujemo pažnju svakom detalju koji će ti pomoći da ostvariš rezultate. Pridruži nam se i izgradi svoju izvrsnost s nama.
Tim Inkubatora Izvrsnosti

Naš tim

Inkubator izvrsnosti ima četvero zaposlenih i preko 30 vanjskih suradnika koje okupljamo kako bismo ponudili najkvalitetniju uslugu skrojenu prema potrebama klijenata i korisnika.

Hrvoje Vargić – Voditelj Inkubatora izvrsnosti, magistar ekonomije i doktor filozofije, trenutno na magisteriju znanosti psihologije. Vlasnik i direktor tvrtke Theoria Consulting specijalizirane za savjetovanje u pripremi i provedbi EU projekata. Područje interesa mu je bihevioralna ekonomija koja spaja uvide ekonomije, filozofije, psihologije i neuroznanosti s ciljem razumijevanja ljudskog ponašanja.

Kata Živković – Koordinatorica Inkubatora izvrsnosti dodatnog obrazovanja iz područja leadershipa i komunikacija. U Inkubatoru se bavi marketingom i provođenjem i osmišljavanjem edukacija iz područja psihologije motivacije i osobnog razvoja.

Magdalena Basić – Pomaže Inkubatoru da ostvari svoj puni potencijal, sadržajno i operativno. Magistra psihologije, Voditeljica programskog i organizacijskog razvoja. Osmišljava i provodi edukacije iz područja psihologije i komunikacija.

Ana Schenk Rendulić – Diplomirana novinarka s višegodišnjim iskustvom rada u medijima te dodatnim obrazovanjem iz digitalnog marketinga. U Inkubatoru je zadužena za društvene mreže i prodaju.

Svoj rad temeljimo na kvaliteti, pouzdanosti i pristupačnosti za različite skupine klijenata i korisnika. Pristupačnost usluge omogućujemo stipendijama i popustima za različite ciljane skupine, kao što su studenti, nezaposleni i osobe s invaliditetom. Za svaku uslugu imamo stručnjake sa znanjima i iskustvima prilagođenim različitim potrebama korisnika te ulažemo napore kako bi klijenti i korisnici mogli biti sigurni da će dobiti uslugu visoke kvalitete. 

Preuzmi besplatni e-book
Prijavom na newsletter, dobivaš besplatni e-book.
Redovito ti stižu i korisni savjeti za osobni razvoj.

Sve informacije vezane uz zaštitu osobnih podataka možeš saznati ovdje.
Ime:
Prezime:
Email:
Kontaktiraj nas
Kontakt telefon: +385 91 525 6511
Ime:
Prezime:
Email:
Poruka:
Plaćanje
Inkubator izvrsnosti

Adresa: Vodnikova 5, 10000 Zagreb

OIB: 99870145004


Plaćanje možeš izvršiti na račun:
IBAN: HR4023400091111224816

Ili skeniraj barkod i unesi iznos:
QR code
Dizajn i izrada
Regulus
Inkubator izvrsnosti. Sva prava pridržana 2024.