Završena edukacija Inkubator osobne izvrsnosti

Lucija Čoko
Inkubator izvrsnosti • 07. pro. 2021. 07:44
Završena edukacija Inkubator osobne izvrsnosti

U utorak, 2. studenog 2021. godine održan je posljednji online modul “Osobna misija“ unutar edukacije Inkubator osobne izvrsnosti. Ova edukacija ponudila je sudionicima posebnu priliku da sve potrebno za otkrivanje vlastitog identiteta i upoznavanje sebe pronađu na jednom mjestu. Za rad na sebi nikada nije kasno, a 5 online modula usmjerenih na različite aspekte života doprinijeli su glavnom cilju – razvoju osobne izvrsnosti.

Upoznati sebe

Predavač Valentino Findrik otvorio je novi ciklus Inkubatora osobne izvrsnosti s modulom “Filozofija o čovjeku.” Predstavio je najutjecajnije ideje o čovjeku kroz povijest i osvijestio dva različita pogleda na čovjeka – apstraktni i činjenični. Tijekom cijelog modula pokušao je odgovoriti na pitanje Kako ostati dosljedan znanosti, istovremeno razvijajući sposobnost filozofskog razmišljanja?. Sudionicima je predstavio filozofiju kao put prema odgovorima na različita pitanja o čovjeku. “Možemo reći sažeto, bez puno filozofiranja, da nam filozofija govori o stvarima koje ne vidimo, a intuitivno znamo da postoje”, naglasio je Valentino.

U drugom modulu “Moje snage i talenti – alat DISC” predavačica Anđela Durdov pomogla je sudionicima da pomoću DISC upitnika prepoznaju vlastiti stil osobnosti i potencijale. Stečeno saznanje sudionicima će pomoći u osobnoj izgradnji i izgradnji međuljudskih odnosa. 

Osobine ličnosti u privatnom i poslovnom okruženju 

S upoznavanjem sebe sudionici su nastavili i na trećem modulu “Big5 i Jordan Peterson.” Naučili su kako otvorenost, neuroticizam, savjesnost, ekstraverzija i ugodnost mogu doprinijeti i/ili odmoći ostvarenju osobnog uspjeha. Predavačica Kata Jozović predstavila je Big5 teoriju ličnosti i sudionicima pomogla u prepoznavanju, prihvaćanju i osnaživanju vlastitih snaga iz perspektive Jordana Petersona. “Naše osobine ličnosti, iako jesu djelomično uvjetovane, nisu prepreka za naša ostvarenja. Kada ih osvijestimo možemo krenuti na put spoznaje samog sebe i svoje misije”, zaključila je Kata i najavila posljednji modul – Osobnu misiju.

U sklopu 4. Modula “Profesionalni identitet” predavač Danijel Bićanić osvijestio je odgovornost za razvoj vlastite karijere i oblikovanja elemenata profesionalnog identiteta. Sudionici su naučili prepoznati ključne faktore za pronalazak idealnog posla u kojem će njihove kvalitete doći do izražaja. “Karijera nije nešto statično, svi vi imate odgovornost i moć u vlastitim rukama da karijeru razvijate i njome upravljate”, naglasio je Danijel. 

Osobna misija 

Edukacija Inkubator osobne izvrsnosti završila je posljednjim, petim modulom – “Osobna misija.” Ovaj modul zaokružio je cijeli program edukacije u jednu priču koja će sudionicima poslužiti kao temelj izgradnje osobne izvrsnosti. “Za osobni i profesionalni uspjeh nije dovoljno samo prepoznati svoje snage i talente, potrebno ih je autentično usmjeriti za ostvarenje vlastite svrhe”, rekla je Kata Jozović, predavačica na modulu. U sklopu ovog modula sudionici su se upoznali s važnošću određivanja osobne misije te metodama i alatima koji im u tome mogu pomoći.

Navedeni moduli poslužili su kao izvrstan izvor znanja za otkrivanje vlastitog identiteta i upoznavanje sebe. Stečeno znanje polaznicima će omogućiti razumijevanje sebe i okoline koja ih okružuje.

Dojmovi sudionika

“Svi moduli su zanimljivi na svoj način. Edukacija je kvalitetna i zaokružena priča, zadovoljan sam.”

Sudionik na edukaciji

“Svi moduli su mi odlični i ne bih ništa mijenjao. Treći modul o Big5 i Jordan Peterson bio mi je najzanimljiviji i potakao me da se prijavim na edukaciju Jordan Peterson: škola života.

Sudionik na edukaciji

Za više informacija o nadolazećim edukacijama, prati nas na webu i društvenim mrežama.

Podijeli
Preuzmi besplatni e-book
Prijavom na newsletter, dobivaš besplatni e-book.
Redovito ti stižu i korisni savjeti za osobni razvoj.

Sve informacije vezane uz zaštitu osobnih podataka možeš saznati ovdje.
Ime:
Prezime:
Email:
Kontaktiraj nas
Kontakt telefon: +385 91 525 6511
Ime:
Prezime:
Email:
Poruka:
Plaćanje
Inkubator izvrsnosti

Adresa: Vodnikova 5, 10000 Zagreb

OIB: 99870145004


Plaćanje možeš izvršiti na račun:
IBAN: HR4023400091111224816

Ili skeniraj barkod i unesi iznos:
QR code
Dizajn i izrada
Regulus
Inkubator izvrsnosti. Sva prava pridržana 2024.