Upoznaj Inkubator izvrsnosti

Kata Jozović
Inkubator izvrsnosti • 22. ožu. 2021. 10:53
Upoznaj Inkubator izvrsnosti

Postoji jedna stvar, jača od svih oružja na svijetu, a to je ideja čije vrijeme tek dolazi.

Victor Hugo

Inkubator izvrsnosti mjesto je na kojem ćete naći kvalitetne programe i alate za postizanje osobne i profesionalne izvrsnosti. U sljedećim odlomcima saznajte kako je stvoren Inkubator izvrsnosti, što sve nudi i kako se prijaviti.

Počeci Inkubatora izvrsnosti

Inkubator izvrsnosti bila je ideja koja se duže vrijeme kuhala (doduše, ne još pod ovim imenom i u sadašnjem obliku) u mislima skupine prijatelja okupljenih oko udruge Svjetski savez mladih.

Kako su postajali sve manje mladi i s nešto više iskustva, shvatili su da dijele strast za prenošenjem znanja i iskustava koja su stekli te za pretakanjem istih u programe koji potiču cjeloviti razvoj osobe. Istovremeno, pokretala ih je zajednička želja za rješavanjem društvenih problema i pokretanjem novih projekata za opće dobro.

Ideja je dobila priliku za ostvarenje u sklopu projekta “Društveno poduzetništvo za dostojanstvo mladih” financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je spojio edukacije, savjetovanje i društveno poduzetništvo – glavne sastojke Inkubatora.

O Inkubatoru izvrsnosti

Inkubator izvrsnosti želi biti mjesto u kojem pojedinci i organizacije nalaze kvalitetne programe i alate za postizanje osobne i profesionalne izvrsnosti. Želimo biti i mjesto gdje se rađaju i ostvaruju inovativni projekti koji doprinose općem dobru.

Inkubator je temeljen na principima društvenog poduzetništva, što znači da sav ostvaren prihod ulaže u daljnji razvoj organizacije, jačanje kapaciteta zaposlenika i ulaganje u neprofitne projekte koji doprinose općem dobru.

Trenutno imamo petero zaposlenih te preko dvadeset vanjskih suradnika koje okupljamo kako bismo ponudili najkvalitetniju uslugu skrojenu prema potrebama klijenata i korisnika. Usluge koje nudimo mogu se svrstati u tri glavne skupine: edukacije, savjetovanje i nakladništvo

Programi za cjeloviti razvoj

Sve više ljudi danas traži kvalitetne alate i programe za rad na sebi kako bi ostvarili maksimum potencijala u okruženju koje postavlja sve veće izazove pred čovjeka. Ne žele se ograničiti na samo jedno područje nego ih zanima više njih, žele visoku kvalitetu sadržaja u sklopu programa koji se fokusiraju na bitno, a ne na široko i ne zadovoljavaju ih metode rada koje nisu poticajne za učenje (dugačka prezentacija i simulacija grupnog rada mogu biti podjednako nepoticajni). 

Prepoznajete li se u navedenom opisu? 

Priključite se programima unutar Inkubatora izvrsnosti i izgradite svoju izvrsnost s nama! 

Nudimo edukacije usmjerene na cjeloviti razvoj koje kroz alate, znanje i vještine omogućuju pojedincima da prepoznaju i ostvare vlastite potencijale u različitim područjima osobnog i profesionalnog života. 

Ključni sastojci svake edukacije su: 

  • Stručnjaci sa znanjem i iskustvom
  • Inovativne metode rada
  • Kvalitetan i personaliziran sadržaj

Više o edukacijama ovdje.

Više od edukacija

Prepoznajemo i da postoji velik broj ideja koje su kvalitetne i vrijedne ostvarenja, ali ne polučuju uspjeh zbog niza rješivih problema. Možda inicijator ideje ne zna kako strateški planirati poslovanje, dobiti financiranje ili kredit, iskoristiti prilike iz ESI fondova i programa EU, prijeći administrativne i birokratske prepreke za pokretanje i vođenje poslovanja i drugo. 

Zato što vjerujemo da se izvrsne ideje razvijaju zajedno, želimo biti mjesto gdje pojedinci i organizacije nalaze kvalitetne savjete za razvoj poslovanja i ostvarenje kvalitetnih projekata.

Više o savjetovanju ovdje.

Misija i vizija

Naša misija je kroz društveno-poduzetničke aktivnosti poticati cjelovitu izgradnju pojedinaca i omogućavati ostvarenje izvrsnih ideja usmjerenih na opće dobro.

Naša vizija je postati središnje mjesto u kojem pojedinci i organizacije nalaze kvalitetne programe i alate za postizanje osobne i profesionalne izvrsnosti te u kojem se rađaju i ostvaruju inovativni projekti koji doprinose općem dobru.

Hoćemo li uspjeti u ostvarenju ovog velikog zadatka, najbolje ćete procijeniti vi.

Ako ste željni promjene koja će obogatiti vaš život i ako se želite osobno i profesionalno razvijati, na pravom ste mjestu! Inkubator izvrsnosti vaša je adresa na kojoj ćete pronaći sve što vam treba kako biste to i ostvarili! 

Za više informacija o nadolazećim edukacijama, pratite nas na webu i društvenim mrežama. 

* Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.050.456,00 kn, od čega udio EU sufinanciranja iznosi 85 %, dok 15% financira RH iz državnog proračuna.

Podijeli
Preuzmi besplatni e-book
Prijavom na newsletter, dobivaš besplatni e-book.
Redovito ti stižu i korisni savjeti za osobni razvoj.

Sve informacije vezane uz zaštitu osobnih podataka možeš saznati ovdje.
Ime:
Prezime:
Email:
Kontaktiraj nas
Kontakt telefon: +385 91 525 6511
Ime:
Prezime:
Email:
Poruka:
Plaćanje
Inkubator izvrsnosti

Adresa: Vodnikova 5, 10000 Zagreb

OIB: 99870145004


Plaćanje možeš izvršiti na račun:
IBAN: HR4023400091111224816

Ili skeniraj barkod i unesi iznos:
QR code
Dizajn i izrada
Regulus
Inkubator izvrsnosti. Sva prava pridržana 2024.