Pasivno ulaganje kao najjeftinija forma ulaganja

Lucija Čoko
Inkubator izvrsnosti • 16. lip. 2021. 10:46
Pasivno ulaganje kao najjeftinija forma ulaganja

U srijedu, 26. svibnja 2021. godine održan je online modul „Robosavjetnici i Finax“ unutar edukacije Projekt: financijska sloboda. Robosavjetnici predstavljaju novi koncept na tržištu koji omogućuje da se uz niske naknade cijeli posao strukturiranja portfelja, prema financijskim ciljevima i vremenskom horizontu ulaganja, napravi uz pomoć softvera u samo 20 minuta. Prvi takav robosavjetnik na hrvatskom tržištu je Finax s kojim su se polaznici upoznali u sklopu ovog modula.

“Pasivno ulaganje je najjeftinija forma ulaganja.” rekla je Tamara Vrhovac Sekač, voditeljica posljednjeg modula koja je svojom radionicom zaključila edukaciju Projekt: financijska sloboda. Tamara je studirala business i management na Webster Private University Vienna, nakon čega je radila u Creditanstalt Investment Bank na projektima u Hrvatskoj i brokerskoj kući u Budimpešti. Od 2019. je country menadžerica za Hrvatsku u Finax-u.

Završena edukacija – Projekt: financijska sloboda

Na radionici je sudjelovalo 17 sudionika koji su se upoznali s pasivnim ulaganjem kroz Indexe i ETFove. Predavačica je predstavila Robosavjetnike, objasnila kako su nastali te kako ih koristiti. Nadalje, predstavila je i Finax – trgovca vrijednosnim papirima. Sudionici su saznali kako koristiti navedenu platformu i koja su njena najvažnija obilježja. 

Jako dobra edukacija! Nadam se da će je i više ljudi prepoznati. Hvala Hrvoju što je ponudio individualno savjetovanje.

sudionik na edukaciji

Izvrsna edukacija! Očekivao sam da će biti pretežno o ulaganju, tako da su mi prvi moduli o vlastitim financijskim planovima bili ugodno iznenađenje.

sudionik na edukaciji

U završnom dijelu radionice, Hrvoje Vargić donio je najvažnije zaključke o cijeloj edukaciji Projekt: financijska sloboda. Sudionicima je ukratko ponovio najvažnije stavke prethodno održanih modula i odgovorio na postojeća pitanja.  

Ovo je posljednji modul edukacije Projekt: financijska sloboda koja se održala online u pet susreta. Cilj je edukacije  sudionicima pružiti priliku da ovladaju znanjem i vještinama potrebnim za ostvarenje financijskog uspjeha.

Za više informacija o nadolazećim edukacijama, prati nas na webu i društvenim mrežama.

Podijeli
Preuzmi besplatni e-book
Prijavom na newsletter, dobivaš besplatni e-book.
Redovito ti stižu i korisni savjeti za osobni razvoj.

Sve informacije vezane uz zaštitu osobnih podataka možeš saznati ovdje.
Ime:
Prezime:
Email:
Kontaktiraj nas
Kontakt telefon: +385 91 525 6511
Ime:
Prezime:
Email:
Poruka:
Plaćanje
Inkubator izvrsnosti

Adresa: Vodnikova 5, 10000 Zagreb

OIB: 99870145004


Plaćanje možeš izvršiti na račun:
IBAN: HR4023400091111224816

Ili skeniraj barkod i unesi iznos:
QR code
Dizajn i izrada
Regulus
Inkubator izvrsnosti. Sva prava pridržana 2024.