Kada si svoj i autentičan, nemaš konkurencije

Lucija Čoko
Inkubator izvrsnosti • 19. Apr 2021. 13:39
Kada si svoj i autentičan, nemaš konkurencije

Održan 1. modul – “Moje snage i talenti – alat DISC”

U četvrtak, 15. travnja 2021. godine održan je online modul „Moje snage i talenti – alat DISC“ unutar edukacije Inkubator osobne izvrsnosti. Modul je ponudio priliku da uz pomoć DISC upitnika sudionici prepoznaju vlastiti stil osobnosti i potencijale koji im pomažu u osobnoj izgradnji i izgradnji međuljudskih odnosa.

“Kada si svoj i autentičan, nemaš konkurencije.” naglasila je Vesna Maglov, voditeljica prvog modula koja je svojom radionicom otvorila edukaciju Inkubatora osobne izvrsnosti. Vesna je HR stručnjak i certificirani trener za provedbu različitih edukacija iz područja ljudskih resursa, iz Edukator Kreatora

Kada si svoj i autentičan, nemaš konkurencije.

Vesna Maglov, predavačica

Alat DISC

Na radionici smo okupili 24 sudionika, koji su imali priliku ispuniti DISC upitnik te pomoću njega prepoznati vlastiti stil osobnosti i potencijale. Tijekom radionice, osim što su imali priliku aktivno sudjelovati pomoću zadataka iz radnih materijala, imali su priliku i utvrđivati te osvještavati vlastite boje koje tvore njihov stil osobnosti.

Kroz različite primjere uvidjeli su značaj različitih boja i njihovog korištenja u osobnoj i profesionalnoj komunikaciji u svakodnevnom životu. Sudionicima je prezentirana razlika između boja unutar alata DISC. Također, prednosti i slabosti svakog od tipa osobnosti, te na koji način svaki pojedinac može bolje upoznati sebe i druge.

U prvom modulu dobili smo poticajan pregled koliko je zapravo važno upoznati svoju osobnost. Zaista je važno ući dublje u osvještavanje naših talenata i snaga kako bismo mogli bolje djelovati – u privatnom i poslovnom životu.

Elena Legović, sudionica na radionici

Osvijestiti vlastite snage i talente nije uvijek lako, ali je neophodno za osobnu izvrsnost i život bez straha. “Svi imamo dostojanstvo koje nam nitko ne može uzeti. Isto je i s talentima i snagama.”, zaključila je Vesna.

Ovo je prvi modul edukacije Inkubator osobne izvrsnosti koja će se održati online u sedam susreta. Cilj edukacije je sudionicima pružiti da na jednom mjestu pronađu sve potrebno za osobni razvoj.

Za više informacija o nadolazećim edukacijama, prati nas na webu i društvenim mrežama.

Podijeli
Preuzmi besplatni e-book
Prijavom na newsletter, dobivaš besplatni e-book.
Redovito ti stižu i korisni savjeti za osobni razvoj.

Sve informacije vezane uz zaštitu osobnih podataka možeš saznati ovdje.
Ime:
Prezime:
Email:
Kontaktiraj nas
Kontakt telefon: +385 91 525 6511
Ime:
Prezime:
Email:
Poruka:
Plaćanje
Inkubator izvrsnosti

Adresa: Vodnikova 5, 10000 Zagreb

OIB: 99870145004


Plaćanje možeš izvršiti na račun:
IBAN: HR4023400091111224816

Ili skeniraj barkod i unesi iznos:
QR code
Dizajn i izrada
Regulus
Inkubator izvrsnosti. Sva prava pridržana 2024.